Ons bedrijf is een allround webdesignbureau dat zich specialiseert op het gebied van webdesign, huisstijlontwerp en niet vergeten zoekmachine marketing.

Webdesign

Voor het ontwerpen en maken van websites maken wij gebruik van WordPress en Magento. Beide platformen zijn open source systemen, zijn erg gebruiksvriendelijk en bieden uitgebreide functionaliteiten die voor de gemiddelde website eigenaar of webshophouder ruim voldoende zijn.

Huisstijlontwerp

Het ontwerpen van logo’s en huisstijlen is een vak apart. De huisstijl moet voldoen aan de persoonlijke smaak van de opdrachtgever maar daarnaast ook aansluiten bij wat het bedrijf moet uitstralen. Over smaak valt niet te twisten vandaar dat het raken van de juiste snaar een ware kunst is.

Zoekmachine marketing

Behalve dat wij het erg leuk vinden om mooie websites te ontwerpen met een mooi logo, vinden wij de vindbaarheid van de website eigenlijk veel belangrijker. Want wat heb je aan een website die prachtig is maar geen bezoekers ontvangt.

Tips en artikelen over webdesign

Op deze pagina verzamelen wij relevante artikelen die over deze drie vakgebieden gaan en misschien nog wel meer zoals affiliate marketing e.d. We ho[pen dat je er wat aan hebt en ben je overtuigd van onze kennis, dan kan je via deze pagina contact maken met ons webdesign bedrijf.

Extra Informatie 

Wij zijn een onafhankelijke marketing platform en zijn op geen enkele wijze verbonden aan MILO grafisch ontwerp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>